Wij gaan verhuizen

Wij gaan medio Augustus 2014 verhuizen 
Helaas moeten wij vanwege de wijzigingen in het nieuwe bestemmingsplan van gemeente Almere verplicht verhuizen. Aangezien wij niet in een duur pand midden in Almere Stad willen en kunnen gaan zitten, hebben wij  besloten om onze vestiging Almere (voorlopig) onder te brengen in onze showroom en naaiatelier te Lelystad. Voor u als klant verandert er weinig. Totalwedding blijft Totalwedding. Onze service blijft onze service, ons vakmanschap blijft ons vakmanschap. Het enige wat wel veranderd,  is 1. de prijs want wij kunnen nu voordeliger onze modellen aanbieden.
2. U kunt niet meer zomaar bij ons binnen  komen lopen. Voor het passen van trouwjurken en herenkostuums werken wij vanaf nu uitsluitend nog op afspraak.  Zo kunnen wij u voldoende tijd geven om tot een juiste keuze te komen. Wilt u komen kijken voor lingerie, schoenen en andere trouwaccessoires bel ons even van te voren op of u langs kan komen.

In onze  showroom/naaiatelier kunnen wij u meer persoonlijke aandacht geven, en uw speciale wensen bespreken. Wij heten u in Lelystad dan ook van harte welkom om uw droomjurk of uw kostuum bij ons uit te komen zoeken en af te laten modelleren.

Graag tot ziens in Lelystad.
Team Totalwedding